tel.+31 6 238 35 152
email.a.ay@ayvio.nl
Accountancy en Fiscaliteiten

Ayvio Accountants heeft alle financiële en fiscale kennis in huis. Wij stellen uw jaarrekening samen en verzorgen de fiscale aangiftes. Optimale ondersteuning staat hier hoog in het vaandel. We zeggen het, maar doen het ook!

Hoe vaak heeft u met uw accountant afgelopen jaar een kopje koffie gedronken? Ons uitgangspunt is dat we minimaal 2 keer het jaar langskomen om op die manier uw onderneming adequaat op financieel en fiscaal gebied te kunnen ondersteunen.

Wilt u investeren in het huidig boekjaar of wellicht is het wel fiscaal gunstiger om de investering uit te stellen tot het volgend boekjaar? Hoe zijn de ontwikkelingen van de marge? Moet u de auto die u graag wilt aanschaffen, in privé kopen of is het fiscaal gunstiger dit tot uw ondernemingsvermogen te laten behoren?
Op al dit soort vragen kan een antwoord worden gegeven op het moment dat het ook daadwerkelijk vereist is in plaats van achteraf naar de jaarrekening te kijken; zo heeft u grip op uw onderneming. In tijden zoals de crisis is het van uitermate belang om altijd op de hoogte te zijn van uw financiële positie.

Ons concept is dat we een vaste prijs hanteren voor onze werkzaamheden. Voor het jaarwerk spreken we vóóraf een vast bedrag met u af. Zo komt u niet tegenover verrassingen te staan; u weet vooraf waar u aan toe bent.
Mocht u een keer een vraag hebben, u kunt ons altijd en krijgt hiervoor geen factuur zoals bij andere accountantskantoren. Dit is een onderdeel van de vaste prijs. Dit vinden wij ondersteuning bieden aan de klant!

U wilt uiteraard ook waarde en kwaliteit hebben voor hetgeen u betaald; bij Ayvio Accountants is uw contactpersoon een registeraccountant.